Суперхостинг

SuperhostingКлиент съм на Суперхостинг още от началото на 2008-ма година. Всъщност първия ми що-годе нормален сайт сложих при тях, и все още си е там. За почти 5 години нямам никакви проблеми с хостваните там 2 сайта. Вярно е, че сайтовете ми не са много тежки и не мога от първа ръка да дам впечатления за капацитета при тежки или бъгави скриптове, но не съм чул (или чел) някой да се оплаква от това. За това и ползвам най-евтиния план и съм доволен.

Поддръжката е на много добро ниво, винаги когато съм имал въпрос ми е отговаряно на имейл почти веднага, точно и компетентно. Всъщност ми се случи само веднъж.

Моето мнение е, че ако ползваш истински добър хостинг ще се нуждаеш от съпорта изключително рядко. Просто няма да има проблеми, за които да докладваш. Имат доста добра и изчерпателна „help“ страница, на която се описани важни настройки на вашият хостинг. Полезна информация може да намерите и в техния блог.

Цените им са повече от нормални за капацитета и качеството, което предлагат за разлика от чуждестранните предложения. Особено ако успееш да се възползваш от честите промоции и намаления, които предлагат. Преди известно време увеличиха значително капацитета на своите услуги, за сметка на почти незабележимо увеличение на цените.

Също така съвместно с „Google AdWords“, предлагат и промоционален кредит за реклама в системата на „Google AdWords“. Повече подробности може да прочетете сайта им.

В заключение ще кажа, като опит от първа ръка, че суперхостинг са едни от най-добрите на българския пазар и няма да съжалявате, ако станете техен клиент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*